Navigation Menu+

Meesterlijk in alle dimensies

Met meer dan 35 jaar afbouwervaring beheerst vanDIJK alle dimensies van het afbouwproces. Hiermee bedoelen we niet alleen plafonds, wanden en vloeren, maar ook de dimensies tijd, budget en kwaliteit. En uiteraard is duurzaamheid een belangrijk aspect.

Tijd
Tijd

Het hechte teamwork tussen de specialisten van vanDIJK resulteert in korte doorlooptijden. Bij complexe projecten passen wij indien nodig het ‘lean planning’-principe toe, voor optimale samenwerking met andere specialisten.

Budget
Budget

Afspraak is afspraak. Ook wat de prijs betreft. Mede dankzij een gedegen planning, hecht teamwork en natuurlijk jarenlange ervaring, kunnen wij alle kosten vooraf nauwkeurig inschatten.

Kwaliteit
Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste materialen die verkrijgbaar zijn. En hebben oog voor detail. U kunt dus rekenen op een eindresultaat van robuuste kwaliteit.

Duurzaamheid
Duurzaamheid

Het spreek voor zich dat wij duurzaam te werk gaan. Zo gebruiken we bij voorkeur hout met FSC-keurmerk, scheiden we ons afval en plannen we slim om onnodige reistijd (en dus milieubelasting) te voorkomen.