Navigation Menu+

Vacature junior afbouwmonteur

Vacature Junior Afbouwmonteur Tilburg (FILMPJE!)

 

Zoek jij werk waarin jouw timmermansogen worden gewaardeerd? Zie jij jezelf wel expert worden in het monteren en plaatsen van hoogwaardige plafonds en wanden? En wil je eventueel leren hoe je hoogstaand timmerwerk verzorgd in uiteenlopende interieurs? Top, lees nog even verder!

Over jou

Als beginnend vakman met een gezonde drang naar perfectie, wil je vooral afwisselend werk doen. Een informeel bedrijf is wel zo fijn: mooie dingen maken, veel afwisseling, collega’s waar je mee kunt lachen. En even gas geven als de opleverdatum nadert? Geen probleem voor jou! 

Je werkt graag in Tilburg en omstreken, maar ziet ook graag wat van Nederland. Op den duur vanuit je eigen bus en met een compleet arsenaal goed gereedschap. Daarmee verzorg je – soms solo, vaak in teamverband – de afbouw van aansprekende projecten. Een woning van een Bekende Nederlander? Het interieur van een bekende fastfoodketen? Diverse verdiepingen van een overheidsgebouw? Jij hebt steeds maar twee doelen voor ogen: vakwerk afleveren en op tijd richting huis!

 

Over ons

Alweer 27 jaar geleden begon onze vader Tom zijn eenmanszaak in systeemplafonds, met administratieve en morele ondersteuning van onze moeder. Zo’n zes jaar geleden zijn wij (Joost en Rob van Dijk) in het bedrijf gestapt. Samen hebben we vanDIJK uitgebouwd tot een allround afbouwspecialist, met projecten in heel Nederland en soms ver daarbuiten.

En we zijn nog lang niet klaar.

We willen vasthouden aan onze no-nonsens cultuur, maar wel doorgroeien en nóg beter worden in ons vak. Dat doen we heel doordacht: we werken uitsluitend met kwalitatief hoogstaande merken als OWA, Armstrong en Ecophon. Zijn gecertificeerd Gyproc professional en officieel partner van Rockfon. En hebben uitstekende relaties met toonaangevende (interieur)architecten, bouwbedrijven en andere partners. Daardoor ben jij verzekerd van afwisselend en veelzijdig werk, bij een gezond, stabiel en groeiend familiebedrijf.

 

Meer weten over vanDIJK?
Lees een recent interview met Joost op Tilburg.com of bekijk enkele projecten!

 

Bijzonderheden over deze vacature:

  • Werkervaring als beginnend afbouwer of timmerman is een pré, maar niet noodzakelijk;
  • Wel noodzakelijk: technisch inzicht en affiniteit met bouwprojecten
  • VCA diploma? Graag!
  • Rijbewijs B is ook een pré, maar geen must
  • Het salaris, de arbeidsvoorwaarden én secundaire voorwaarden: allemaal dik in orde!

 

Interesse in deze vacature?

Een goed gesprek vinden wij minstens zo waardevol als een sollicitatiebrief en cv. Neem contact op met Joost van Dijk via joost@vandijkafbouwprojecten.nl of bel 013-463 95 69.

Wil je toch eerst een sollicitatie en cv sturen voor deze vacature voor junior afbouwmonteur? Dat kan naar hetzelfde mailadres. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

 

Ben je meer een Senior Afbouwmonteur? Bekijk dan deze vacature!