Navigation Menu+

Vacature Afbouwmonteur

Vacature afbouw: word jij ons nieuwe teamlid? 


Dan kijk je binnenkort met hele andere ogen naar elk willekeurig gebouw dat je binnen loopt. En kijk je vooral omhoog. Want werken bij VanDIJK betekent dat je de montage van plafonds, wanden en overige timmerwerkzaamheden verzorgt, van projecten in Tilburg en omstreken.

 

Zo installeren we heel veel hoogwaardige systeemplafonds. Daar zijn we groot mee geworden. Maar steeds meer opdrachtgevers vragen ons ook voor het plaatsen van systeemwanden, het verzorgen van timmerwerk en zelfs het afwerken van complete interieurs. Daarbij werken we met kwalitatief hoogstaande merken als OWA, Rockfon, Armstrong en Ecophon. En zijn onze relaties met toonaangevende (interieur)architecten, bouwbedrijven en andere partners bovendien uitstekend. In de regio behoort VanDIJK dan ook tot de sterkste afbouwbedrijven. Daardoor ben jij verzekerd van afwisselend en veelzijdig werk, bij een gezond groeiend bedrijf.

Enkele markante gebouwen die wij hebben voorzien van een perfect interieur:

 

De vacature (afbouw monteur)

Als afbouwmonteur verricht je alle werkzaamheden van de eerste aanzet tot de complete oplevering van een afbouwproject. Je gaat samen met een of meerdere collega’s naar diverse bouwprojecten om plafonds, systeemwanden en verlichting te plaatsen. Je houdt van aanpakken, bent sociaal en klantvriendelijk en hebt oog voor detail. Je werkt graag samen en bent een echte doorzetter.

 

Bijzonderheden voor deze vacature:

  • Relevante werkervaring als afbouwmedewerker is niet noodzakelijk;
  • Als je nog geen VCA diploma hebt, hopen we dat je bereid bent die te behalen;
  • Je komt terecht in een financieel gezond familiebedrijf, waar je volop kunt leren van collega’s.
  • Je zult met nóg meer trots door Tilburg en verre omstreken rijden, want aan de interieurs van vele markante gebouwen zal jij de komende jaren je bijdrage leveren.

Interesse in deze vacature?

Een goed gesprek vinden wij minstens zo waardevol als een sollicitatiebrief en cv. Neem contact op met Joost van Dijk via joost@vandijkafbouwprojecten.nl of 013-463 95 69. Wil je toch eerst een sollicitatie en cv sturen voor deze vacature voor afbouw monteur? Dat kan naar hetzelfde mailadres. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk antwoorden.