akoestische- en absorberende plafondplaten

OWA

Voor elke denkbare toepassing biedt OWA de optimale oplossing

Friedrich-Karl Rogge richtte in 1948 de Odenwald Faserplattenwerk GmbH in Amorbach (Duitsland) op. Hij veroverde met akoestische- en absorberende plafondplaten uit houtvezel een goede positie op de markt.

In 1960 stuitte hij in de VS op een nieuwe grondstof met fascinerende eigenschappen ontdekte: mineraalwol. Hij kocht een licentie, ontwikkelde direct eigen plafondplaten van mineraalwol en zorgde zo voor talloze vernieuwingen. De inventieve geest en moed kenmerken het familiebedrijf OWA tot op de dag van vandaag.

Het productassortiment van OWA is zeer veelzijdig

En is tegelijkertijd heel eenvoudig en overzichtelijk ingedeeld. Voor elke denkbare toepassing biedt OWA de optimale oplossing op technisch, decoratief en economisch gebied.

OWAcoustic® premium

is het assortiment plafondplaten voor hoge tot de hoogste eisen aan ontwerp, akoestiek en brandwerendheid.

OWAcoustic® smart

is optimaal geschikt voor standaardtoepassingen – met een laag gewicht en uitstekende brandwerende eigenschappen.

OWAdeco®

vervult eenvoudige behoeften letterlijk ‘met gemak’ en overtuigt wat betreft vormgeving. En dat tegen een buitengewoon lage prijs.

OWAtecta®

biedt een assortiment aan metalen plafondpanelen met een inspirerende veelzijdigheid aan vormgevingsmogelijkheden.

OWAspectra®

biedt talloze nieuwe vormen, kleuren, functies en materialen voor creatieve plafondoplossingen.

Functionele OWA-plafonds

voor talrijke specifieke toepassingen – een speciaal voordeel van OWA. Voor perfectie waar een maximale functionaliteit telt – bijvoorbeeld in ziekenhuizen, geluidsstudio’s, cleanrooms enz.

OWA-geluidsabsorberende wandpanelen

zijn individueel vorm te geven elementen met fenomenale akoestische eigenschappen. Geluidsproblemen in een ruimte worden berekenbaar. En de oplossing overtuigt zowel op akoestisch als op visueel vlak.

OWAconstruct®

is het 7.000 onderdelen tellende afhang- en montagesysteem voor de hoogste veiligheid en betrouwbaarheid – met brandwerendheidskeurmerk en gecertificeerd, in combinatie met de OWAcoustic®mineraal-wolplaten.

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.