Navigation Menu+

McDonald’s Tilburg

De vestiging van McDonald’s in het centrum van Tilburg is in vijf weken tijd volledig gerenoveerd. Daartoe is het pand gestript, voorzien van nieuwe dakbedekking, ramen en een uitbouw en is het pand compleet opnieuw ingericht.

In opdracht van BVR Bouw Rasenberg verzorgde vanDIJK de montage en afwerking van alle binnenwanden en plafonds in de keuken en het restaurant. De montage moest in zeer kort tijdsbestek worden gerealiseerd. Door ook in de avonduren en op zaterdagen te werken is het project geheel volgens planning en naar grote tevredenheid van de opdrachtgever voltooid.

Met de renovatie is de McDonald’s op het Piusplein in Tilburg voorzien van een lichtere en modernere uitstraling. Het interieur is daarbij volledig veranderd. Om de grote rijen voor de toiletten op stapavonden te verkleinen zijn de toiletblokken bovendien uitgebreid. De grootste vernieuwing is de toevoeging van het McCafé: een aparte ruimte in het pand waar klanten barista koffie met Amerikaanse lekkernijen kunnen bestellen.

 

Toegepaste materialen:

  • 180 m² plafonds Heraklith Superfine RAL 7030; gemonteerd in RAL 7030 systeem
  • 200 m² gipsplafonds met afwerking
  • 250 m² wanden, verschillende types inclusief afwerking

 

Object: McDonald’s Tilburg Centrum

Opdrachtgever: BVR Bouw Rasenberg