Navigation Menu+

McDonald’s Nijmegen

Op de plek van voormalig discotheek The Matrix staat een gloednieuwe McDonald’s. De nieuwbouw heeft een vloeroppervlak van 600 vierkante meter en biedt binnen plaats aan maar liefst 195 gasten. Het terras telt ook nog eens 68 zitplaatsen. Bovendien is dit een van de eerste gasloze Mac’s van Nederland, mét koffiespecialiteiten en bediening aan tafel.

In opdracht van BVR Rasenberg Roosendaal voorzag vanDIJK het fastfoodrestaurant van RVS-onderbakken en de montage en afwerking van alle binnenwanden en plafonds in de keuken en het restaurant. Met als resultaat een prachtig fastfoodrestaurant die van alle gemakken voorzien is.

Toegepaste materialen:

    • RVS-onderbakken
    • MS-wanden
    • MS-plafonds
    • HWC-plafonds
    • Rockfon plafonds
    • Afwerking wanden en plafonds

Object: McDonald’s Nijmegen

Opdrachtgever: BVR Rasenberg Roosendaal