Navigation Menu+

HTC36 Eindhoven

Het voormalige laboratorium van Philips in Eindhoven is omgebouwd tot het nieuwe onderkomen van de Philips-divisies Healthcare Informatics en Health Suite Digital Platforms. Het kantoor is ingericht tot ‘agile’ werkomgeving waar collega’s vanuit verschillende disciplines efficiënt samen kunnen werken op een gezamenlijke plek.

In opdracht van Strukton Worksphere voorzag vanDIJK het innovatieve kantoor van verschillende type wanden en gipsplafonds met daaronder OWA Sinfonia plafondpanelen. Ook de realisatie van werk- en pauzeplekken werd in hoge kwaliteit uitgevoerd met o.a. plafondeilanden met OWA Sinfonia en API Insula eilandprofielen. 

Dankzij de hoge akoestische prestaties en het stijlvolle uiterlijk, is het Philips kantoor een aangename werkplek waar productiviteit, creativiteit en saamhorigheid wordt bevorderd.

 

Toegepaste materialen:

    • 650 m² gipsplafonds met daaronder OWA Sinfonia plafondpanelen
    • 600 m² plafondeilanden met OWA Sinfonia en Api Insula eilandprofielen
    • 200 m² OWA Sinfonia
    • 150 m² gipsplaten plafonds
    • 2.200 m² wanden in verschillende types incl. afwerking
    • Timmerwerkzaamheden

 

Object: HTC36 E’hoven

Opdrachtgever: Strukton Worksphere