Navigation Menu+

EVE Tilburg

De monumentale Polygonale Loods, in de Spoorzone te Tilburg, is de nieuwe thuisbasis van restaurant EVE. EVE staat voor Eten Voor Eten: een deel van de opbrengst van het restaurant wordt gedoneerd aan het Wereldvoedselprogramma. In opdracht van de BAM Bouw en techniek verzorgde vanDIJK de casco afbouw van deze monumentale treinloods. Meer dan 1000 m² aan rechte én ronde metalstudwanden werden volledig behang klaar opgeleverd.

Bovendien voerden we in opdracht van Cubics en Van Aarle Vastgoedonderhoud de montage van 200 m² plafonds uit. De mooie open keuken en de personeelsruimtes werden voorzien van het hoogwaardige akoestische plafondpaneel Sinfonia, uitgevoerd in zwart. Het naadloos akoestische OWAplan siert de bar op de begane grond met een donkere grijsblauwe kleur (RAL 5008). Dit biologisch afbreekbare spuitplafond is ook toegepast in de toiletruimte en separe voor een naadloos wit plafond.

 

Toegepaste materialen:

  • 2700m¹ U/C profielen
  • 1000m² gipsplaten
  • 200 m² OWA sinfonia zwart
  • 100m2 OWAplan GS in donker grijsblauw (RAL5008) en wit (RAL9003)

 

Object: Polygonale Loods, Tilburg

Opdrachtgever: BAM Bouw en techniek, Cubics en Van Aarle Vastgoedonderhoud

 

Photocredits: Jan van Eijndhoven/Beeldwerkt