Navigation Menu+

Vacature Senior Afbouwmonteur

Vacature Senior Afbouwmonteur Tilburg (FILMPJE!)


Voel jij je thuis op alle soorten bouwplaatsen? Heb je jarenlange ervaring in het monteren en plaatsen van plafonds en wanden? Of het verzorgen van timmerwerk in uiteenlopende interieurs? Of nóg mooier: heb je ervaring op alle fronten? Top, lees nog even verder!

 

Over jou

Als zelfstandig werkende vakman met een gezonde drang naar perfectie, ben je toe aan een nieuwe werkgever. Je wilt aan de slag bij een informeel bedrijf: mooie dingen maken, lekker zelfstandig op pad, collega’s waar je mee kunt lachen. Daarbij snap je dat deadlines heilig zijn. En kun je gelukkig ook onder (incidentele) tijdsdruk mooie dingen opleveren. 

Je werkt graag in Tilburg en omstreken, maar vindt het ook prima om een eind verder te rijden. Uiteraard wel met je eigen bus en met een compleet arsenaal goed gereedschap. Daarmee verzorg je – soms solo, vaak in teamverband – de afbouw van aansprekende projecten. Een woning van een Bekende Nederlander? Het interieur van een bekende fastfoodketen? Diverse verdiepingen van een overheidsgebouw? Jij hebt steeds maar twee doelen voor ogen: vakwerk afleveren en op tijd richting huis!

 

Over ons

Alweer 27 jaar geleden begon onze vader Tom zijn eenmanszaak in systeemplafonds, met administratieve en morele ondersteuning van onze moeder. Zo’n zes jaar geleden zijn wij (Joost en Rob van Dijk) in het bedrijf gestapt. Samen hebben we vanDIJK uitgebouwd tot een allround afbouwspecialist, met projecten in heel Nederland en soms ver daarbuiten.

En we zijn nog lang niet klaar.

We willen vasthouden aan onze no-nonsens cultuur, maar wel doorgroeien en nóg beter worden in ons vak. Dat doen we heel doordacht: we werken uitsluitend met kwalitatief hoogstaande merken als OWA, Armstrong en Ecophon. Zijn gecertificeerd Gyproc professional en officieel partner van Rockfon. En hebben uitstekende relaties met toonaangevende (interieur)architecten, bouwbedrijven en andere partners. Daardoor ben jij verzekerd van afwisselend en veelzijdig werk, bij een gezond, stabiel en groeiend familiebedrijf.

 

Meer weten over vanDIJK?
Lees een recent interview met Joost op Tilburg.com of bekijk enkele projecten!

 

Bijzonderheden over deze vacature:

  • Relevante werkervaring als afbouwer of timmerman is een pré;
  • Leidinggevende ervaring is niet vereist, wel mooi meegenomen
  • VCA diploma? Graag!
  • Rijbewijs B is een must, BE zou fijn zijn
  • Het salaris, de arbeidsvoorwaarden én secundaire voorwaarden: allemaal dik in orde!

 

Interesse in deze vacature?

Een goed gesprek vinden wij minstens zo waardevol als een sollicitatiebrief en cv. Neem contact op met Joost van Dijk via joost@vandijkafbouwprojecten.nl of bel 013-463 95 69.

Wil je toch eerst een sollicitatie en cv sturen voor deze vacature voor afbouwmonteur? Dat kan naar hetzelfde mailadres. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

 

Ben je meer een Junior Afbouwmonteur? Bekijk dan deze vacature!