Navigation Menu+

Plafonds voor zwembaden

Zwembaden en corrosie: het blijft een groot probleem. Een systeemplafond van een zwembad kan er aan de buitenkant keurig uitzien, terwijl er boven het plafond wellicht groot gevaar op de loer ligt. Door schommelingen in temperatuur en een hoge luchtvochtigheid vindt al snel condensvorming plaats. Ook boven het plafond. De combinatie van condens met chloor is funest voor onbehandeld metaal. Ophangdraden, snelhangers en plafondprofielen gaan roesten en na verloop van tijd begeeft het ophangsysteem het.

Om ongelukken te voorkomen en corrosie in zwembaden verleden tijd te maken, hebben vanDIJK Afbouwprojecten en Rockfon de handen ineengeslagen om de juiste oplossing te bieden. Met onze ruime ervaring in het afbouwen van zwembaden en het corrosiebestendige ophangsysteem klasse D van Rockfon bieden wij een veilige oplossing voor ieder zwembad. Zo loopt u als aannemer, gemeente of zwembadexploitant geen enkel risico, en met de plafondpanelen van Rockfon voorzien wij uw zwembad van aangenaam akoestisch comfort.

In het onderstaande filmpje leggen we uit hoe we het zwembad bij Van de Valk Tilburg voorzien hebben van een akoestisch en veilig plafond: